A MÁRKA

Az volt a célunk a Fanbastisch márka életre hívásával, hogy négylábú barátaink a környezetükből kitűnve egy igazán kényelmes kiegészítőt viselhessenek. A gazdiknak pedig szeretnénk megadni a lehetőséget, hogy egyedi mintájú, kedvence egyéniségére szabott, kiváló minőségű termékek közül válasszanak remek áron, hónapról hónapra bővülő kínálatunkból.

BASTIANO

A „névadó”, egy igazán jókedvű, játékos, keverék fiúcska, aki születése óta teljes értékű családtag, s mindennapjaink főszereplője. Egy kutya szeretete, hűsége és önzetlensége semmihez sem fogható. Olyan, mintha csak azért léteznének, hogy boldoggá tegyenek minket. Mi azt szeretnénk, hogy ők is érezzék: különlegesek számunkra. Ez a fantasztikus érzés ihlette a márka megalkotását is.

ANITA

Mindig is szerettem a kreatív, egyedi dolgokat, imádok adni , emellett az élet minden területén igénylem a precizitást – ez az, ami igazán boldoggá tesz. Magától értetődő, hogy gazdiként is a maximumot szeretném kihozni a nevelésből, gondoskodásból. Sosem találtam azt a tökéletes kiegészítőt, ami teljes mértékben passzolt volna Bastihoz, mindegyikből hiányzott valami. Így született meg az ötlet, hogy egy olyan kézműves termékcsaládot hozzunk létre, melynek kényelmével és eleganciájával minden gazdi könnyen kifejezheti rajongását kedvence iránt.

RÓBERT

19 évig dolgoztam Magyarországon egy nemzetközi hátterű telekommunikációs cégnél, aztán úgy éreztem, eljött a változás ideje. Már a korábbi munkahelyemen is kiemelkedően fontosnak tartottam, hogy az ügyfeleink érezzék a különleges törődést, és ne csak kiváló termékeket, hanem nagyszerű vásárlói élményt is nyújtsunk nekik. Az életben egy fontos vezérlő elvem a következő: Ahogy szeretném, hogy az emberek velem bánjanak, ugyanúgy bánjak én is Velük. A testvéremmel, Anitával mindent megteszünk azért, hogy a Fanbastisch vevői érezzék ezt a kivételes odafigyelést.

Kérdésed van? Írj nekünk!

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right